Tekstbehandler

Når det skal oppsummeres hvem som har gjort mest for mobiltelefonen, vil Asia komme øverst på lista.

Tekstbehandler
Publisert

Av årsaker som vil forbli ukjent for den vestlige verden til dens undergang, så er asiatene milevis foran oss når det kommer til mobiltelefoner.Sanyos W41SA er kanskje ikke guds gave til den alminnelige mobilbruker, men den inneholder minst én funksjon som kan få vår indre James Bond til å våkne fra dvalen.Du kan nemlig ta bilder av en hvilken som helst tekst, og deretter fjerne bakgrunnen – for så å legge teksten over for eksempel et bilde.

Så når the bad guys fersker deg mens du står bøyd over hemmelige dokumenter og snikfotografer atomtegninger og våpenplansjer, så legger du kjapt teksten over en tegning som dattera di har gjort — og de dumme og onde vil ikke forstå bæret.

Fargekoding.

Det er også mulig — fanfare! — å forandre fargen på teksten. Hva blir vel vann til vin sammenliknet med slike underverker.Ellers har telefonen helt greie spesifikasjoner, som 1.3 megapiksel kamera, 2.3 tommers skjerm med QVGA-oppløsning, i tillegg til FM-radio og 50 megabyte internt minne.Telefonen er foreløpig bare tilgjengelig i Asia, og slik vil det sannsynligvis forbli.Kilde: Mobilemag

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer