TEST: iFly VAMP

Vi har testet denne flyvende fluen – med flaksende vinger og alt.

Foto: & video: Per Ervland
Foto: & video: Per Ervland Vis mer
Publisert

Hvor mange ganger har du irritert deg grønn på idiotiske fluer som fortsatt ikke har skjønt forskjellen på luft og et vindusglass? Den monotone summingen avbrutt av små dunk mens den forgjeves prøver å komme seg ut i naturen.

Vi har i hvert fall latt oss irritere av de små insektene, og forbanner dens eksistens daglig. Men istedenfor å gå på fluejakt har vi heller testet denne flyvende dingsen: iFly VAMP.

En håndfull batterier.

Denne lille isoporklumpen er formet som en flue, og lover oss 10 minutter med herlig aeroglede etter kun 20 minutter lading. Fluen lades enkelt og greit opp ved å plugges til kontrollen med en liten kontakt. Ingen kabelspagetti, altså – bra!

Men uten kabler får vi heller ikke strøm, og kontrollen må ty til batterier for å gi energi til vår småfulle husflue. Seks (ja, seks!) standard AA-batterier må til for å lade det lille beistet. Forhåpentligvis holder batteriene en stund, uten at vi kan si det for sikkert. Altså: Kjøp oppladbare batterier!

Flaksende papirfly.

I bruksanvisningen står det klart og tydelig at den er egnet for utendørsbruk, og det er ikke en underdrivelse. I motsetning til tidligere flygere vi har testet tidligere, har denne absolutt ingen sjanse til å kunne lette fra stillestående posisjon.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer