The Accurate gir deg svaret

Klokke for pessimister.

The Accurate gir deg svaret
Publisert

Trenger du virkelig flere påminnelser om at livet er forgjengelig, ingenting varer evig, og alt tar slutt? Er det ikke nok at du stirrer på komposthaugen i hagen hver morgen?

Neida, du klarer en til, og den skal du bære på armen.

Dødelig.

Med det svært presise navnet The Accurate er denne klokka så presis at den aldri vil gå verken for sakte eller for raskt.

Timeviseren sier remember, mens minuttviseren følger opp med you will die. Ser du den lystige blåmeisen som sitter på greina og synger for full hals? Den skal dø en dag. Det skal også blomstene ved trestammen.

Enda bedre blir det når du ser at både viserne og glasskanten på klokka reflekterer ansiktet ditt, bare for å sette to streker under svaret: DU kommer til å dø, ja.

Konsept.

The Accurate er laget av Mr Jones Watches, et selverklært britisk kultklokkemerke som har spesialisert seg på svært konseptuelle armbåndsur, og sjefsurmaker og designer Crispin Jones har følgende forklaring på hvorfor akkurat hans merke bør ligge rundt din hånd:

- I dag har alle mobiltelefoner som holder orden på tida, noe som betyr at armbåndsuret står fritt til å gjøre noe annet (enn bare å vise hva klokka er). Klokkene jeg designer reflekterer og kommenterer samfunnet, både i forhold til rollen tid spiller, og i forhold til teknologiens sosiale innflytelse.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer