Tid er penger

Når det tar lenger tid å finne ut hva klokka er enn det tar å forstå E=mc2, vet du at du er i Japan.

Tid er penger
Publisert

Grensa mellom hva som er nerdete og hva som akseptabel design er flytende. Hvis du for eksempel kjøper flat-TV til den hvitmalte stua di, er det i utgangspunktet en handling som gjør at en journalist fra Norges største interiørblad kan dukke opp med fotograf og stylist i løpet av fem minutter.

Hvis du derimot henger opp en gigantisk plakat av en lettkledd Shakira på den samme hvite veggen, vil oppførselen din utvilsomt føre deg ut i grenseland.

Slik er det også med klokker. Og selv om såkalte binærklokker har tatt helt av i enkelte kretser, så er mange av variantene fortsatt likestilt med å tatovere NERD i panna.

En treningssak.

Disse klokkene fra Tokyo Flash er nesten på riktig side, og hvis du fører deg med stil og verdighet, og ikke bruker ord som «Linux-revolusjon» og «overklokking» på fest, kan det godt være at det hagler komplimenter heller enn skjellsord.

Du vil fortsatt måtte bruke uvant mye tid på å se forskjell på ti over halv fire og fem på tre, og noen vil kanskje le hånlig av deg idet du mister bussen fordi du står med blikket på klokka og ikke på veien.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer