Tid for penger

Det finners dyre klokker. Og så finnes det klokker som disse ...

Tid for penger
Publisert

Det er vanskelig å si hvorfor vi er så sykelig opptatt av klokker, og da helst de en har på hånda - ikke de hvor en sveitsisk gjøk stikker hodet ut av en utskåret treklokke for å gaule hva klokka er med diksjonen til en drita norsk skiturist i Alpene.

Det har for lengst blitt in igjen med analoge klokker, sannsynligvis fordi digitale leketøy er rundt oss hele tiden. Dermed har de blitt litt for hverdagslige for de som synes de fortjener litt mer enn en gjennomsnittlig nordmann, europeer eller verdensborger.

Alle vet at digitale klokker er altfor enkle å sette sammen, og dessuten viser analoge klokker ofte hvordan klokka faktisk fungerer. Det er nesten som å se tida bli til, og du må klype deg selv i skrittet for å ikke drømme deg så langt bort at du tror små alver drar urverket rundt bare for din skyld.

Rikmannslek.

Bladet for rike, velstående og plagsomt selvtilfredse mennesker, Forbes Magazine, pleier hvert år å kose seg med å plukke ut de dyreste armbåndsurene det er mulig å kjøpe for penger. Det er ikke lite penger det er snakk om, og de fleste klokkene er så eksklusive at det ikke holder å være en fersk lottomillionær fra Snåsa.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer