To er bedre enn én

Eller er det nå det?

To er bedre enn én
Publisert

Som barn er det helt naturlig og fullstendig rasjonelt å tenke at to er dobbelt så bra som én. To pølser, to brus, to smågodtposer, to fridager, to neser - alt høres bedre ut enn det ensomme alternativet.

Hvem skulle trodd at også den for lengst voksne klokkeverden var besatt av samme tanken.

Leddgikt.

Chronoswiss Wristmaster bærer navnet med god samvittighet, for dette er utvilsomt en enerådende håndleddsmester (pubertale gutter er som kjent utestengt fra dette mesterskapet).

Den er utrolige 8.4 centimeter bred og 4.2 centimeter dyp, og krever både god plass på armen og et passe stort hode for at en skal kunne børe den med stolthet.

Stifter av Chronoswiss, Gerd R. Lang, skal være en svært bilinteressert mann, og den doble klokka er ment å være en horologisk imitasjon av dashbord-instrumentene på veteranbiler. Det forklarer klokkas utseende, men hva med den praktiske forklaringen?

Vel, de av oss som bruker kjørehansker når vi er ute og cruiser hver søndag ettermiddag vil på grunn av de 8.4 centimeterne alltid kunne se hva klokka er, uten å trekke ned hanskene. Hvis du trodde verden manglet problemer å løse foreslår vi at du tygger på denne saken en halvtime eller to.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer