Toshiba lanserer slank smarttelefon

Avansert og stor skjerm, HDTV-teknologi, og bedre tilpasset verdens mest populære nettsteder. Får den Steve Jobs til å skjelve?

Toshiba lanserer slank smarttelefon
Publisert

Toshiba lanserte i går sin nyeste smarttelefon, TG01. Flere utenlandske tekno-nettsteder tror den kan seile opp som en hard konkurrent til både iPhone, Samsung Omnia og HTC Touch HD.

For deg som ser ting klarest i prosenter, så kan Slashgear melde at TG01 har åtte prosent større skjerm enn Touch HD. Og Dvice kan fortelle at den med sine 9,9 mm er slankere enn iPhonen, som er 1,23 cm.

Rist løs.

Foreløpig finnes det ikke så mange spesifikasjonene å oppdrive. Men den skal ha noen gøyale funksjoner, slik som et avansert akselerometer.

Ved hjelp av denne funksjonen kan du riste på telefonen for å besvare og avslutte samtaler, samt gå tilbake til hovedmenyen. Du kan også bruke akselerometeret til å rotere skjermen.

Smarttelefonen er videre utstyrt med en virtuell styreflate som gjør at du kan navigere komplekse websider i IE Mobile 6, som leveres med full flash-støtte. Den har også direkte tilgang til ikke rent lite besøkte tjenester som Facebook, Google og YouTube.

Avansert skjerm.

Skjermen er integrert med noe av Toshibas HDTV teknologi, som farge, dynamisk gammakorreksjon og kontroll for LCD-bakgrunnsbelysning.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.