Toughbook gjør deg evig tilgjengelig

Denne sikrer deg dekning, åkke som!

Toughbook gjør deg evig tilgjengelig
Publisert

Hva får du om du fusjonerer det aller siste av dagens teknologi, rister godt, og heller blandinga inn en solid boks og kaller den Panasonic-viser-muskler-igjen?

Tja, Panasonic Handheld Toughbook CF-U1?

Whoot? Og det er da vi sukker samstemte her i redaksjonen: trenger vi virkelig enda en håndholdt PC?

Vel. I motsetning til de fleste av sine konkurrenter, så kan vi trygt slå fast at denne faktisk skiller seg ut. Først og fremst fordi den er spekket med hastighet i form av en prosessor som til og med gjør tunge operativsystem som Vista til en lek å bære.

Levedyktig. En skulle tro at dette skjærer ned på batteriets levetid, men det gjør ikke det. Batteriet holder maskinen i gang i opptil 8 timer, noe som skyldes den nyutviklede og mikroskopiske prosessoren som er full av yteevne: Intel Atom.

For det andre er det sjeldent at en håndholdt PC kan lokke med både innebygget 3G og bredbånd. Den gjør deg med andre ord evig tilgjengelig, samme hvilket bomberom du skulle studere veggene på.

Skuddsikker. Videre er dette en nokså robust sak. Vi har aldri før hørt om produkter som lar seg kyle over én meter i bakken, uten å få en skramme.

For hvem? Mest sannsynlig er det neppe den vanlige mann i gata Panasonic sikter mot her. Den ser tross alt ut som et slagvåpen, og den kler seg nok best i de mer robuste terreng: oljeplattformer, militærbaser, og andre skyggefelt der dekning er utenfor rekkevidde.

Men om du fascineres av PC-er som bare fortsetter å krympe i størrelse, så er den jo tross alt ganske tøff? Ikke bare er den utstyrt med trykkfølsom skjerm, den er også mulig å lese under sylskarpt sollys...

Mystisk. Av andre fancy finesser kan en nevne integrert kamera, id-skanner for fingeravtrykk, og GPS. I det hele tatt et produkt som har alle de finesser en trenger for suspekte oppdrag?

I fall du ble usikker: Nei, dette er ikke noe vi orker å bruke 12.500 kroner på.

Sjekk ut lignende produkter.

Kilde: Gadget Lab

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer