Toughbook gjør deg evig tilgjengelig

Denne sikrer deg dekning, åkke som!

Toughbook gjør deg evig tilgjengelig
Publisert

Hva får du om du fusjonerer det aller siste av dagens teknologi, rister godt, og heller blandinga inn en solid boks og kaller den Panasonic-viser-muskler-igjen?

Tja, Panasonic Handheld Toughbook CF-U1?

Whoot? Og det er da vi sukker samstemte her i redaksjonen: trenger vi virkelig enda en håndholdt PC?

Vel. I motsetning til de fleste av sine konkurrenter, så kan vi trygt slå fast at denne faktisk skiller seg ut. Først og fremst fordi den er spekket med hastighet i form av en prosessor som til og med gjør tunge operativsystem som Vista til en lek å bære.

Levedyktig. En skulle tro at dette skjærer ned på batteriets levetid, men det gjør ikke det. Batteriet holder maskinen i gang i opptil 8 timer, noe som skyldes den nyutviklede og mikroskopiske prosessoren som er full av yteevne: Intel Atom.

For det andre er det sjeldent at en håndholdt PC kan lokke med både innebygget 3G og bredbånd. Den gjør deg med andre ord evig tilgjengelig, samme hvilket bomberom du skulle studere veggene på.

Skuddsikker. Videre er dette en nokså robust sak. Vi har aldri før hørt om produkter som lar seg kyle over én meter i bakken, uten å få en skramme.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer