Tre nye fra Sony Ericsson

GPS-mobil med super-3G, og to designtelefoner.

Tre nye fra Sony Ericsson
Publisert

SE trakk tre nye mobiltelefoner opp av hatten i morgentimene i dag. Mest spennende er modellen W760, som er produsentens første mobil med GPS (globalt posisjoneringssystem).

SE W760.

Skyvetelefonen leveres med navigeringsprogram fra Wayfinder. Dermed kan du legge igjen kartboka hjemme når du skal på storbyferie. Skjermen har oppløsning på 240 x 320 piksler fordelt på 2,2 tommer, så det bør gå greit å lese på den.

Den etter hvert så kjente W-en først i modellnavnet betyr at dette er en reinspikka musikkmobil. Her finner du blant annet annet Walkman-programvare, sterehøyttalere og SenseMe-funksjon som velger musikk ut fra humøret ditt. I pakken ligger et minnekort på en gigabyte.

Kameraet er heller ikke pysete. Maksimal oppløsning på bildene er 3.2 megapiksler, men dessverre ser det ikke ut til at telefonen har autofokus.

Skal du surfe på nettet vil du oppleve at dette går rasende fort dersom du befinner deg et sted med HSDPA. I tillegg har telefonen 3G, EDGE og GPRS.

Det blir spennende å se om den klarer å matche Nokias GPS-mobiler. SE W760 blir tilgjengelig i løpet av andre kvartal i år. Prisen er foreløpig ikke kjent.

SE W350.

Telefonen har en relativt unik design (se bilder til venstre), er bare 10 millimeter tykk og kommer i forskjellige farger. En flipp skjuler nummertastaturet.

Du kan styre musikken uten at du trenger å åpne telefonen, takket være praktiske kontrollknapper på utsiden.

Telefonen er beskjedent utstyrt med et kamera på 1,3 megapiksler. Av trådløse teknologier finner du EDGE og GPRS. I pakken ligger et minnekort på 512 MB.

Skjermen har en størrelse på 1,9 tommer og oppløsning på 128 x 160 piksler.

W350 blir tilgjengelig på markedet i løpet av andre kvartal i år. Prisen er ikke kjent.

SE Z555.

Dette er en kamskjelltelefon med diamant-tema for de designbeviste, og du kan personifisere den ved å kjøpe en rekke forskjellig tilbehør.

Når noen ringer vises dette på utsiden av telefonen. Du kan mute et anrop ved å bevege hånden over telefonen. Dette takket være SEs Gesture Control.

Kameraet har en oppløsning på 1,3 megapiksler. EDGE og GPRS er på plass. Den indre skjermen har en oppløsning på 176 x 220 piksler fordelt på 1.9 tommer. Den ytre er av typen OLED og har oppløsning på 128 x 36 piksler.

Z555 vil være klar for butikkhyllene i løpet av andre kvartal. Prisen er ikke kjent.

Kilde: sonyericsson

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer