Tre streiker og du er ute

Ergonomi er ingen enkel sak.

Tre streiker og du er ute
Publisert

Vi tror ikke Microsoft har tenkt på at en pådrar seg belastningsskader simpelthen ved å skrive Microsofts Natural Wireless Laser Mouse 6000.

Au.

Folkelig vri.

Musa henter inspirasjon fra den amerikanske folkesporten som ingen nordmenn forstår uten først å ha lest seg opp på fire kilo litteratur: baseball. Som i fotball er ballen rund, men mindre og hardere.

Og når du holder en baseball holder du den i en atskillig mer naturlig stilling enn du vil gjøre med en vanlig, anti-ergonomisk, djevelsk, umoralsk standardmus.

Tilt!

Den trådløse Natural Laser Mouse 6000 tilter en god del over mot høyre, slik at hånda vil hvile mot pulten med nesten samme grep som skulle du holde en baseball.

Ellers er musa utstyrt med de funksjonene en forventer. Den har tilt-hjul for fire-veis scrolling, forstørrelsesverktøy, fem programmerbare funksjonstaster, batteriindikator og en avansert laser. Hvis den ryker kan du med andre ord ikke teipe fast laserpekeren din og håpe at musa virker som før.

Musa vil være tilgjengelig i januar 2007, med en estimert amerikanske pris på 80 dollar. Skal vi tippe at den norske prisen blir 80 ganger 10, eller rundt 800 kroner?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer