TV-headset for spillere

For deg som elsker multiplayer.

TV-headset for spillere
Publisert

Problem nummer én når du spiller split-screen hjemme i stua: Vennene dine jukser. De tror de er lure og istedenfor å konstant ha angst for å bli skutt i ryggen av en ultrasonisk 70 millimeters mitraljøsepatron, slapper de helt av.

Deres sleipe vaner har kulminert i dette ene spilløyeblikket, og blikkene vandrer over til din del av skjermen. Pang. Du er død.

Løsningen er her.

Så hvordan skal man få slutt på denne iherdige, kanskje ufrivillige juksinga? Det finnes flere alternativer: Du kan seriekoble flere konsoller og sette opp flere TV-er, men det er dyrt. Dere kan bruke onlinemulighetene til spillet og spille over nettet, men det er jo asosialt.

Så hva er løsningen? Du skaffer hele vennegjengen et headset som gir deg og dine venner hvert deres utsnitt av TV-bildet. No fuss, no muss. Vuzix iWear AV920-C (en spillversjon av AV920) tar inn bilder fra hvilken som helst videokilde som har komposittkabel (nei, ikke noen HD-oppløsning altså), og kan dele opp bildet slik at de som er med får sin del av skjermen vist.

Som en storskjerm.

Inne i det lille headsettet finner du en LCD-skjerm med en oppløsning på 640 x480. Til sammenlikning skal dette være som å se på en 62 tommers storskjerm fra tre meter. Hvordan en 62 tommers-TV med en oppløsning på 640 x 480 blir imidlertid ikke diskutert av produsenten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer