Tynn som en spikersuppe

Samsung X360 kan få det til å gå helt rundt for noen.

Tynn som en spikersuppe
Publisert

Mange irriterer seg grønn, fiolett og andre regnbuefarger over at Apple har klart å få mange til å sammenlikne "alle" nye mobiltelefoner med iPhone. Hvilke farger ansiktet til de samme folka får når "alle" nye, syltynne laptoper sammenliknes med syltynne Macbook Air vites ikke, men det er nok ikke pent. Råttenrosa, kanskje?

Samsung X360 vil i det minste gjøre et godt inntrykk på alle som liker laptopene sine som de liker måltidene sine; magert, men mettende likevel.

Lettvekter.

Den bærbare PCen ble presentert på IFA 2008 i Berlin, og er bare 1.67 centimeter tykk på det tynneste. Den veier fattige 1.27 kilo, og er dermed så lett at du flere ganger vil stusse på om den faktisk ligger i veska di eller ikke.

Skjermen måler 13.3 tommer, mens innsiden blant annet skjuler en Centrino 2 ULV-prosessor og 1GB minne.

X360 leveres med en 5400 RPM harddisk på 120GB, eller med såkalte SSD-disker på enten 64 eller 128GB.

Specs.

Hvis du ikke er lei av forkortelser allerede, har vi enda flere på lager. Med på kjøpet får du også en 7-1-kortleser, tre USB-porter, PCI ExpressCard-port, HDMI og VGA-utgang, integrert grafikkort (X4500), Wlan, blåtann, 1.3-megapiksel-kamera, og en klovn som trykker på et sykkelhorn når du kjeder deg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer