Tynn som en spikersuppe

Samsung X360 kan få det til å gå helt rundt for noen.

Tynn som en spikersuppe
Publisert

Mange irriterer seg grønn, fiolett og andre regnbuefarger over at Apple har klart å få mange til å sammenlikne "alle" nye mobiltelefoner med iPhone. Hvilke farger ansiktet til de samme folka får når "alle" nye, syltynne laptoper sammenliknes med syltynne Macbook Air vites ikke, men det er nok ikke pent. Råttenrosa, kanskje?

Samsung X360 vil i det minste gjøre et godt inntrykk på alle som liker laptopene sine som de liker måltidene sine; magert, men mettende likevel.

Lettvekter.

Den bærbare PCen ble presentert på IFA 2008 i Berlin, og er bare 1.67 centimeter tykk på det tynneste. Den veier fattige 1.27 kilo, og er dermed så lett at du flere ganger vil stusse på om den faktisk ligger i veska di eller ikke.

Skjermen måler 13.3 tommer, mens innsiden blant annet skjuler en Centrino 2 ULV-prosessor og 1GB minne.

X360 leveres med en 5400 RPM harddisk på 120GB, eller med såkalte SSD-disker på enten 64 eller 128GB.

Specs.

Hvis du ikke er lei av forkortelser allerede, har vi enda flere på lager. Med på kjøpet får du også en 7-1-kortleser, tre USB-porter, PCI ExpressCard-port, HDMI og VGA-utgang, integrert grafikkort (X4500), Wlan, blåtann, 1.3-megapiksel-kamera, og en klovn som trykker på et sykkelhorn når du kjeder deg.

Du får derimot ikke med optisk drev (akkurat som med, du vet, Macbook Air), men til gjengjeld skal batteriet kunne melkes for mellom seks og 10 timers arbeid. Hvis det stemmer er det grunn til å spise et kakestykke for å feire.

Ryktebørsen snakker om en europeisk pris på rundt 15 000 kroner, noe som nok er skuffende for alle de som i løpet av denne teksten hadde håpet X360 ville ta innersvingen på prislappen til MacBook Air.

X360 blir ifølge Gizmodo tilgjengelig i "noen europeiske land" i september, men hvor vidt "noen" i dette tilfellet inkluderer Norge vites ikke.

Kilder: Slipperybrick og Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer