Ulysse Nardin - The Cairman: Mobilen sjefen din vil dø for

Så lekker, så uoppnåelig.

Ulysse Nardin - The Cairman: Mobilen sjefen din vil dø for
Publisert

Det er ikke lett å være sjef i dag. Ikke bare blir lederlønninger og superbonuser uglesett og diskreditert i det vide og brede, den irriterende askeskyen har også gjort at man nå har måtte ventet i dagesvis på at firmajeten skal kunne ta en snartur til London for å bytte ut de konjakkflekkede skjortesnippene.

Så hva skal man bruke sine velfortjente dukater på da? Svaret er selvsagt Chaiman-mobilen fra Ulysse Nardin, en telefon så lekker og antagelig så dyr at den vil sikre deg et livslangt æresmedlemskap i gutteklubbene vi vanlige lønnsslaver ikke engang vet hva heter.

Ulysse Nardin

Snobbete luksusmobiler er selvsagt ikke noe nytt, se her, her, her, og her, men denne modellen har noe mer enn bare et rålekkert utseende: Den har også hjerne.

Forklaringen er selvsagt at mobilen bruker Android, operativsystemet til Google, og du får dermed tilgang til en drøss med applikasjoner fra Android Market, noe som er helt uvanlig for slike luksusmobiler.

Forøvrig har den håndlagde Chairman-mobilen en trykkfølsom skjerm på 3,2 tommer, et kamera på 8MP, og 32GB minne, noe som er praktisk når du skal lagre alle styredokumentene du selvsagt er belemret med å lese gjennom.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer