USB Missile Launcher

Nå også med webkamera.

USB Missile Launcher
Publisert

USB Missile Launcher har blitt en slager blant dingsefrelste og kontorrotter over hele verden. Du kobler den til USB-porten på datamaskinen og fyrer løs på tilfeldige kollegaer.

Rakettutskyteren kommer snart i en oppdatert versjon, som skal gjøre det enklere å plukke ut et offer uten å bli oppdaget.

Dingsen har kvittet seg med kablene og blitt trådløs. Dermed kan du plassere den hvor som helst i rommet, bare du har signal. Rekkevidden er oppgitt til rundt 4,6 meter.

Det har også blitt laget en versjon med webkamera på toppen. Denne fungerer i kombinasjon med MSN og åpner for mange festlige kvelder hvor du og en kompis kan fyre løs på hverandre. I tillegg gjør den det mulig å sikte seg inn på et offer uten at du og rakettutskyteren trenger å være i samme rom.

Begge rakettutskyterne vil presenteres under CES-messa som går av stabelen i januar neste år.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ikke kjent, men de finner nok veien til de største dingsenettstedene i løpet av kort tid.

Trykk PLAY for video av den gamle USB Missile Launcher!

Kilde: everythingusb

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer