Vårtegn fra Sony Ericsson

Sprek Walkman-mobil, smart høyttalersett og praktisk kamerasett med ministativ.

Foto: Sony Ericsson
Foto: Sony Ericsson Vis mer
Publisert

Sony Ericsson lanserte i dag en ny mobiltelefon i Walkman-familien. Modellen går under navnet W660i, og er en elegant 3G-telefon som kommer i fargene svart og rødt.

Musikktelefon.

Telefonen leveres med et minnekort på 512 MB som kan lagre 470 sanger i formatet eAAC+. Siden sjansen er stor for at du kommer til å fylle telefonen musikk av typen MP3, skal det nevnes at du får plass til 128 låter hvis vi tar utgangspunkt i en størrelse på fire MB per sang.

W660i støtter minnekort av typen M2, som kommer i størrelser opp til to gigabyte.

I likhet med andre Walkman-modeller er nykommeren utstyrt med TrackID. Dette er en funksjon som lar deg ta opp noen sekunder av en låt med mikrofonen på mobilen, for så å sende lydklyppet til en database for identifisering av sangen.

Takket være 3G-støtten kan du surfe på internett og laste ned musikk. En annen praktisk funksjon er RSS-leseren som forsyner skrivebordet med de siste nyhetene.

Videre er telefonen utstyrt med et kamera på to megapiksler, FM-radio, blåtann og USB 2.0. Skjermen har en størrelse på to tommer og støtter 262.000 farger. W660i har en tykkelse på 14.5 millimeter og veier 95 gram.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer