Vaskehjelp i et pennestrøk

Endelig noe som holder skjermen blank.

Vaskehjelp i et pennestrøk
Publisert

Det er lite å utsette på brukergrensesnittet når det kommer til iPhonen. Den store skjermen er ganske enkelt genial, og multi-touch-systemet så enkelt at selv den syvende far i huset kan surfe trådløst.

Likevel. Det er ikke til å stikke under stol at skjermen er en samleplate av lite flatterende fingeravtrykk. De eneste som setter pris på dette må være låvens lange arm, ettersom formeringen av iPhone-eiere trolig vil komme til å øke oppklaringsraten i framtiden.

Unngå trøbbel.

Noen vil nok tenke seg at en pekepenn for iPhonen derfor kan være en genial redning. Pennen er nemlig tilpasset multi-touch-systemet og skal derfor kunne erstatte fingrene dine.

Befinner du deg på feil kant av loven kan altså denne pennen komme til å bli like verdifull som gummihansker, og den kan spare deg for ufrivillig fangenskap i små hybler.

Vel.

Det vi prøver å si er at vi ikke tror at frelste iPhone-eiere vil komme til å bytte ut fingrene sine med en pekepenn. Da er rett og slett noe av poenget med det nye brukergrensesnittet borte.

Men den kan kanskje brukes som nødløsninger i enkelte tilfeller. Som på fredagskvelden når du kombinerer chips-spising med SMS-sending, samtidig som du vil holde skjermen blank.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer