Vaskehjelp i et pennestrøk

Endelig noe som holder skjermen blank.

Vaskehjelp i et pennestrøk
Publisert

Det er lite å utsette på brukergrensesnittet når det kommer til iPhonen. Den store skjermen er ganske enkelt genial, og multi-touch-systemet så enkelt at selv den syvende far i huset kan surfe trådløst.

Likevel. Det er ikke til å stikke under stol at skjermen er en samleplate av lite flatterende fingeravtrykk. De eneste som setter pris på dette må være låvens lange arm, ettersom formeringen av iPhone-eiere trolig vil komme til å øke oppklaringsraten i framtiden.

Unngå trøbbel.

Noen vil nok tenke seg at en pekepenn for iPhonen derfor kan være en genial redning. Pennen er nemlig tilpasset multi-touch-systemet og skal derfor kunne erstatte fingrene dine.

Befinner du deg på feil kant av loven kan altså denne pennen komme til å bli like verdifull som gummihansker, og den kan spare deg for ufrivillig fangenskap i små hybler.

Vel.

Det vi prøver å si er at vi ikke tror at frelste iPhone-eiere vil komme til å bytte ut fingrene sine med en pekepenn. Da er rett og slett noe av poenget med det nye brukergrensesnittet borte.

Men den kan kanskje brukes som nødløsninger i enkelte tilfeller. Som på fredagskvelden når du kombinerer chips-spising med SMS-sending, samtidig som du vil holde skjermen blank.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.