Verdens dyreste Barbiedukke

Og du trodde unga dine var bortskjemt?

Verdens dyreste Barbiedukke
Publisert

Den nye Barbie-filmen «Barbie og diamantslottet» har idag premiere i statene, og da spares det selvfølgelig ikke på kruttet.

Til å promotere filmen lagde de like godt en spesialversjon av dukken med de lange tynne beina, og utstyrte henne med smykker selv en blasert rap-sanger ville blitt imponert over.

Totalt skal Barbiedukka ha hele 318 små diamanter på seg, fordelt ut over tiaraen, øredobbene, halsskjedet og ringene. Og la oss nå heller ikke glemme de 44 andre edle stenene og det hvite gullet som er spredt utover dukkegalskapen.

Kun for idioter.

I utgangspunktet skal ikke dukken legges ut for vanlig salg, men vi vet jo alle at om du tilhører gruppen med mer penger enn hjerne så er det bare et spørsmål om å vise fram de 94.800 dollarene dukken har kostet å lage.

Og vi kan like godt si det på norsk også, for selv om dollarkursen er lav utgjør det hysteriske 531.164 norske kroner. Galskap med andre ord...

<-- Se stort bilde til venstre!

Kilde: Born Rich

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer