Verdens søteste mobiltelefoner

Om du blir lei av søtsaker i desember, så er kanskje dette et godt substitutt.

SH04-B, bitter eller jordbær. Nei, det er ikke sjokolade, men mobiltelefoner! Foto: NTT Docomo
SH04-B, bitter eller jordbær. Nei, det er ikke sjokolade, men mobiltelefoner! Foto: NTT Docomo Vis mer
Publisert

Disse små lekkerbiskenene kan dekke enhver søttanns behov for å IKKE få hull i tennene. Bak modellnavnet SH04-B skjuler deg seg hverken bitter eller søt sjokolade, men noen av verdens søteste mobiltelefoner.

Og før du hamrer ivei i diskusjonsfeltet: Nei, de er såvidt vi vet ikke tilgjengelige i Norge og nei, vi har verken tatt på eller prøvd dem. Men så originale mobiltelefoner kan vi ikke la fyke ut i cyberspace uten å yte dem noen pixlers oppmerksomhet.

Søtere enn ekte vare

Melty bitter kalles den mørke varianten, og melty strawberry er det rødmeklingende navnet på den rosa varianten.

Ser vi nøyere etter er godsakene spekket med søte detaljer. Give Me a Sweet Smile! står det ved kameralinsen, og menyene og skjermbildene skal alle være sjokoladeinspirerte. Skulle ikke det være nok kan du også velge og vrake i et rikholdig tilbehør i søtklissete stil.

Mest fasade

Selv om utsiden gjør denne telefonen til hersker over godtedisken på super'n, så har også telefonene en innside. Og den er i disse smarttelefontider neppe like imponerende. (Men så er det vel heller ikke teknologien som får kjøperne til å velge akkurat denne telefonen?)

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer