Verdenspremiere: Nokia 8800 Diamond

Norske Heyerdahl har gjort det igjen.

Foto: Per Ervland
Foto: Per Ervland Vis mer
Publisert

Hvis du har et unaturlig godt forhold til skinnende produkter vet du antagelig godt hvem Thomas Heyerdahl er. Juvelèr Heyerdal står nemlig bak flere spektakulære produkter de siste årene, og denne gang er det altså våre finske venner i Nokia han har samarbeidet med.

Vi prater selvfølgelig om en mobil, og når navnet på mobilen er 8800 Diamond skjønner du at dette ikke blir en hverdagsmobil for oss lønnsslaver.

Ekstremt eksklusivt.

Mobilen ble i dag vist fram for pressen for første gang, og er definitivt noe helt for seg selv.

Trykk på play-knappen under for å se video av diamant-mobilen:
Dette er nemlig den første Nokia-mobilen noensinne som har blitt utstyrt med ekte diamanter, og siden den kun vil bli produsert i 100 eksemplarer vil de bortskjemte eierne kunne sprade rundt lykkelig vitende om at de antagelig er alene om å eie dette mobile smykket.

Alle eksemplarene leveres forøvrig i en elegant og håndlaget eske, og på baksiden av hver eneste mobil er det selvsagt gravert inn nøyktig hvilket nummer akkurat din modell har.

Til tross for sine tidligere meritter er det store spørsmålet likevel hvordan Heyerdahl klarte å få med Nokia på prosjektet.

- Jeg ville ha med et velrennomert merke, og da var det bare å presentere idèen, sa Heyerdahl på presselanseringen, og fortsatte:

- Målet var å skape et designmessig lekkert utseende, hvor diamantene tilfører telefonen en eksklusiv dimensjon, og ikke det å dynge på med edelstener alene.

- Legg merke til at diamantene fremhever en allerede enkel, ren og gjennomført design i glass og stål, fortsetter Heyerdahl. Når du legger fra deg mobilen vil du også sette pris på at diamantene er nedsenket i selve mobilchassiet; de ligger altså godt beskyttet selv om de er godt synlige. Selv er jeg også veldig fornøyd med hvordan stripen med diamanter deler seg når du åpner slide-mobilen, avslutter en tydelig stolt Heyerdahl.

Minifakta.

Nokia 8800 Diamond vil selges hos utvalgte Nokia-forhandlere, samt i Heyerdahls tre gullsmedforretninger.

Prisen vil ligger på rundt 30.000 kroner, og for det får du altså 112 diamanter på totalt 0,70 karat. Merk deg at alle diamantene er fattet for hånd, og at det skal være brukt sertifiserte, konfliktfrie diamanter - noe alle som har sett Blood Diamond vil sette pris på.

Vi i dingz.no liker mobilen, til tross for at den teknisk sett ikke er så mye å skryte av. Den har nemlig helt standard spesifikasjoner: 3G, 1 GB internminne, og et kamera på 3,2 MP er strengt tatt ikke mer enn vi forventer i dag. Dette er uansett ingen mobil for tekno-nerdene, så nå får vi se om de vel bemidlede faller for konseptet. Vi tror at svaret er ja, og at de 100 eksemplarene definitivt vil bli solgt.

Men hva tror du? Fortell det gjerne i diskusjonsgruppen nedenfor.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer