Victorinox vant knivskarp konkurranse

Swiss Army sviktet ikke da det gjaldt som mest.

Victorinox vant knivskarp konkurranse
Publisert

Lommeknivene fra Swiss Army har gjort mangt et guttehjerte bløtt som en svamp. For bare se hvor mange ting de har klart å presse inn i lommevennlig format! Den tannpirkeren kunne jeg brukte i timevis hvis bare pappa kunne bladd opp noen hundrelapper ... og saga, sjekk saga!

Og så videre.

Knox-out.

Victorinox-kniven fra samme merke vant nylig en av de mest prestisjefulle kniv-konkurransene verden kjenner til, og det i knivskarp (beklager) konkurranse med hele 77 andre kniver fra 34 forskjellige produsenter.

"Årets Kniv 2007" ble avholdt i Nuremberg, Tyskland, i forbindelse med en friluftslivutstilling.

En av knivens fremste egenskaper er at den skal kunne fungere som en livreddende engel. Derfor har Swiss Army blant annet flettet inn alt fra en kraftig vindusknuser til sikkerhetsbelte-kutter og en solid sag. Det har bidratt til at Victorinox har fått det fengende kallenavnet Knife of life.

Lysende.

Håndtaket lyser forøvrig som en glødende isotop(!) i mørket, slik at du ikke kaster bort verdifull tid på å lete etter det lille mirakelet neste gang du må skjære løs noen fra et bilvrak.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer