Video killed the radio star

Archos har fått et slags mini-monopol på bærbare videospillere, og det er kanskje derfor at nye 404 og 604 fortsetter i samme spor som før.

Video killed the radio star
Publisert

Hvis det er en ting som er irriterende med mitt nåværende video-oppsett i tekno-heimen, så er det at jeg må gjennom altfor mange ledd for å flytte video fra harddiskopptakeren over på iPoden eller mobilen.

Et travelt liv med veldedig arbeid, frivillige helgevakter for Røde Kors i Afrika, og Gateravn-jobb alle helgene jeg ikke er i Afrika gjør at jeg simpelthen ikke har tid til å sette av par ettermiddager for å utføre fordømt kjedelig konverteringsarbeid.

Alt-i-ett.

Archos har lenge tilbydd noen ganske massive bærbare PVR-dingser (Personal Video Recorder), som er midt i blinken for de som ønsker å sette dem på opptak på kvelden, og deretter bruke morgenrushet til å lide seg gjennom "Desperate Housewives" eller "Redaksjon 21".

Nye Archos 604 og 404 (bildet over) er mer av det samme. Begge har de samme spesifikasjonene, som vil si 30 gigabyte harddisk, 3.5" display (320x240 og 16.7 millioner farger), stemmeopptaker, og støtte for de mest brukte video- og audioformatene - MP3, WMA, WAV, MPEG4, XviD, DivX 4 og 5, og WMV9. Spillerne kan altså også brukes som videoopptakere, og en må anta at de har den samme avanserte opptaksfunksjonaliteten som sine forgjengere - og vel så det.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer