Zoombak gir deg full kontroll

Overvåk bikkja med GPS.

Zoombak gir deg full kontroll
Publisert

GPS er en sporingsteknologi som gjør det mulig å finne ut nesten nøyaktig hvor i verden man befinner seg. Dette kan selvfølgelig brukes til mye rart, for eksempel overvåkning.

I det siste har dukket opp mange produkter som bruker GPS, og Zoombak er en av disse. Du kan feste dingsen til halsbåndet på bikkja di, eller legge den i bilen når du parkerer på et tvilsomt sted. Via en nettside kan du følge med på hvor senderen befinner seg, og det er også mulig å motta epost og tekstmeldinger på mobilen med kontinuerlige oppdateringer.

Dermed får du muligheten til å finne ut om tenåringen din faktisk sitter på biblioteket og leser hver flittig kveld, eller er ute på livet.

Soner.

Hvis du virkelig vil ha kontroll, kan du sette opp bestemte soner og gi systemet beskjed om å varsle deg om Zoombak beveger seg utenfor disse sonene.

Enheten tåler vann og vind slik at den ikke blir ødelagt dersom bikkja di finner det for godt å stikke av på en regnværsdag.

Zoombak er tilgjengelig på nett i skrivende stund, og vil dukke opp i butikk tidlig i 2008. Du må ut med 200 dollar for hundeversjonen og 250 dollar for bilversjonen.

Sjekk også ut programmet 3dTracking.

Les mer her.

Kilde: dvice

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer