zzzPhone lar deg velge

Bygg din egen mobil.

zzzPhone lar deg velge
Publisert

Når du kjøper en mobiltelefon i dag er du prisgitt funksjonene som produsenten har valgt å stappe inn. I fremtiden kan dette se helt annerledes ut.

Oppdatert: 18.02.2007: Er dette tilbudet for godt til å være sant? Dingz har fått flere henvendelser etter første gangs publisering av denne saken, fra lesere som advarer mot å kjøpe fra dette firmaet.

Et selskap som kaller seg zzzPhone hevder å tilby en mobiltelefon du kan sette sammen selv, akkurat som du velger deler til en PC. Du velger basemodell (foreløpig finnes det bare én) og farge, for så å håndplukke komponenter som GPS og kamera.

For eksempel kan du øke det integrerte minnet til fire gigabyte, putte inn Skype og diverse spill, gå for bedre batteritid, legge til et kamera med oppløsning på syv megapiksler, og hvorfor ikke slenge på blåtann og stereohøyttalere når du først er i gang?

Valget er ditt, men telefonen blir selvfølgelig dyrere og dyrere alt etter hvor mye du vil ha.

Prisen starter på 149 dollar (ca. 810 kroner) for basisversjonen som kommer med Windows Mobile 6, trykkfølsom skjerm på tre tommer, WiFi og et kamera på tre megapiksler. Det skal være mulig å legge inn et annet operativsystem, men det opplyses ikke om hvilke alternativer du har.

Telefonen snekres sammen på en fabrikk i Kina, i følge zzzPhone. Delene som brukes skal være de samme som finnes i mobiler fra blant annet Nokia, Samsung og Motorola.

I følge nettsidene til zzzPhone vil den fungere i Europa.

Kilder: newlaunches, computerworld

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer