10 ting som viser at verden er gal

Selv om idèen kan være god, er det ikke alltid resultatet svarer til forventningene...

10 ting som viser at verden er gal
Publisert

Praktisk, nyttig, lurt, sexy og smart. Eller kanskje ikke. Dingsebransjen er full av produkter som strengt tatt aldri burde blitt noe annet en tegnebordsskisser. Men det finnes også de som ganske enkelt er geniale. Her er 10 eksempler:

Du får store bilder av alle produktene i bildespesialen til venstre.

1. Lysende tøfler.

Nå kan du subbe rundt i mørket midt på natta uten å kræsje inn i stoler og bord. Disse tøflene er nemlig utstyrt med små LED-lys i front, som aktiveres automatisk når det er mørkt rundt deg.

Tøflene kommer i forskjellige farger og koster 40 dollar her.

2. Egg Topper.

Er du lei av å brenne fingrene hver gang du skal kutte toppen på et nykokt egg? Her er løsningen. Egg topper er en smart liten sak som kutter egget for deg. Fingrene dine vil juble av glede og plasterbudsjettet ditt vil stupe.

Koster 4 dollar her.

3. Skrubbesko.

Dette må sies å være en husmors drøm. Nå kan du holde deg i form samtidig som du gjør rent. Disse skoa er utstyrt med børster på undersiden slik at du skrubber gulvet mens du beveger deg rundt i huset. Ganske enkelt genialt!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer