10 ting som viser at verden er gal

Selv om idèen kan være god, er det ikke alltid resultatet svarer til forventningene...

10 ting som viser at verden er gal
Publisert

Praktisk, nyttig, lurt, sexy og smart. Eller kanskje ikke. Dingsebransjen er full av produkter som strengt tatt aldri burde blitt noe annet en tegnebordsskisser. Men det finnes også de som ganske enkelt er geniale. Her er 10 eksempler:

Du får store bilder av alle produktene i bildespesialen til venstre.

1. Lysende tøfler.

Nå kan du subbe rundt i mørket midt på natta uten å kræsje inn i stoler og bord. Disse tøflene er nemlig utstyrt med små LED-lys i front, som aktiveres automatisk når det er mørkt rundt deg.

Tøflene kommer i forskjellige farger og koster 40 dollar her.

2. Egg Topper.

Er du lei av å brenne fingrene hver gang du skal kutte toppen på et nykokt egg? Her er løsningen. Egg topper er en smart liten sak som kutter egget for deg. Fingrene dine vil juble av glede og plasterbudsjettet ditt vil stupe.

Koster 4 dollar her.

3. Skrubbesko.

Dette må sies å være en husmors drøm. Nå kan du holde deg i form samtidig som du gjør rent. Disse skoa er utstyrt med børster på undersiden slik at du skrubber gulvet mens du beveger deg rundt i huset. Ganske enkelt genialt!

4. Barnevakt.

Har du ikke tid til å trøste ungen din fordi du må få med deg noe på TV? Slapp av, The Zaky er her for deg.

Dette er en pute formet som en hånd. Dermed kan du lure babyen din til å tro at du faktisk har tid til ham. Du kan til og med spraye hånden med din faste parfyme for å forvirre ungen ytterligere.

The Zaky koster 35 dollar og er så fantastisk at du bør lese mer her!

5. Problemer med leppestiften?

Noe av det verste undertegnede ser på bussen om morgenen er fjortisser med leppestift smurt utover halve ansiktet. Denne maska vil få deg til å se ut som Hannibal Lecter, men du vil i det minste få til å legge leppestifen på leppene, og ikke alle andre steder.

Smearless Lip stencil er selvfølgelig en japansk oppfinnelse, men siden vi ikke har klart å rote opp en nettside som selger maska blir du nødt til å lage din egen - sjekk det store bildet i bildespesialen for nødvendige detaljer.

6. Brus med brokkolismak.

Denne brusen dukket opp rundt juletider i fjor, og hvis du har lyst til å utfordre smaksløkene dine kan du prøve deg på brus med lakse- eller kalkunsmak. Blir du uvel bare av å lese dette anbefaler vi at du lar være.

Trykk her for å lese mer.

7. Klær & PC-vesker i menneskehud.

Årets ekleste produkter kommer antagelig fra Skinbag.net, som selger herligheten under mottoet «organiske objekter i syntetisk menneskehud».

Falt du av lasset her blir det neppe bedre når de påstår at «Skinbag-stilen er et alternativ til piercing og tatovering, som gjør det mulig å vise sin identitet til andre».

Strengt tatt lurer vi også på om klærne puster, eller om man blir så svett som man ser ut og er du like morbid som oss kan du lese mer her.

8. Beskytter agurken.

Hvor mange ganger har du ikke hentet en agurk fra kjøleskapet som har vært totalt uspiselig, selv om den var helt fin dagen før? Q-Top er et lite lokk som du putter på avkuttede agurker slik at de holder seg ferske.

Q-Top vil etter hvert dukke opp her til 2 pund.

9. Skjær løk uten tårer.

Er du glad i løk? Det er du ikke alene om. Denne smarte boksen lar deg skjære løk uten å ende opp med tårer og mascara rennende nedover ansiktet.

Dette er en japansk oppfinnelse av ukjent opphav, men det finnes flere smarte måter å skjære løk på. Sjekk for eksempel denne dingsen som selges hos Amazon for 13 dollar.

10. BH-en som er en pose.

Triumph International Japan slo et slag for miljøet og lanserte tidligere i år en BH som også fungerer som bærepose. Men siden vi ikke har hørt et ord mer om saken antar vi det ikke fenget. Vi har i alle fall til gode å se en dame flekke ut en BH fra armen på butikken.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer