5 tåpelige USB-dyr

Føler du deg ensom på kontoret? Fortvil ikke!

5 tåpelige USB-dyr
Publisert

Det er ikke alltid like lett å se lyst på livet når man sitter alene på kontoret. Ingen å snakke med og ingen å spise lunsj med. Triste saker!

For å lette på humøret kommer vi derfor med fem gode kompanjonger du lett kan piffe opp hverdagen med – om ikke kun for å le av deres ubrukelighet.

USB Humping Dog.

Først ut har vi menneskets beste venn, denne gangen i form av USB Humping Dog. Sjarmerende navn, eller hva? Den gjør ikke stort annet enn navnet tilsier, altså humping your USB-socket. Virkelig fantastisk hva dagens teknologi klarer å produsere. Bilder kan du se til venstre, eller lese mer her.

USB Hamster.

Som nummer to har vi enda et populært husdyr. Denne hamsteren løper fortere og fortere utifra hvor raskt du klarer å skrive. Både et nyttig verktøy for å peppe deg til å skrive fortere, og for å spre litt glede på kontoret. Se bilder til venstre, eller les mer om dyret her.

USB kameleon.

Så går vi litt dypere inn i jungelen, og finner denne USB-kameleonen. Med lett formbare ledd kan den settes fast nært sagt hvor som helst på kontoret, og ved å koble den til PC-en vil både øyne og tunge tidvis bevege på seg. Ikke en instant party-pet, men vil definitivt gjøre kontoret ditt litt mer spennende. Bilde til venstre, info her.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer