5 tåpelige USB-dyr

Føler du deg ensom på kontoret? Fortvil ikke!

5 tåpelige USB-dyr
Publisert

Det er ikke alltid like lett å se lyst på livet når man sitter alene på kontoret. Ingen å snakke med og ingen å spise lunsj med. Triste saker!

For å lette på humøret kommer vi derfor med fem gode kompanjonger du lett kan piffe opp hverdagen med – om ikke kun for å le av deres ubrukelighet.

USB Humping Dog.

Først ut har vi menneskets beste venn, denne gangen i form av USB Humping Dog. Sjarmerende navn, eller hva? Den gjør ikke stort annet enn navnet tilsier, altså humping your USB-socket. Virkelig fantastisk hva dagens teknologi klarer å produsere. Bilder kan du se til venstre, eller lese mer her.

USB Hamster.

Som nummer to har vi enda et populært husdyr. Denne hamsteren løper fortere og fortere utifra hvor raskt du klarer å skrive. Både et nyttig verktøy for å peppe deg til å skrive fortere, og for å spre litt glede på kontoret. Se bilder til venstre, eller les mer om dyret her.

USB kameleon.

Så går vi litt dypere inn i jungelen, og finner denne USB-kameleonen. Med lett formbare ledd kan den settes fast nært sagt hvor som helst på kontoret, og ved å koble den til PC-en vil både øyne og tunge tidvis bevege på seg. Ikke en instant party-pet, men vil definitivt gjøre kontoret ditt litt mer spennende. Bilde til venstre, info her.

Varmende musematte.

Nummer fire på listen er USB-fisken. Ved første øyekast kan det være vanskelig å se hva dette kreket har å tilby, men det er faktisk en varmepose for musehånden din. Ideen er å koble den til en USB-kontakt slik at den varmes opp, så du og din datamus (som altså er inne i fisken) blir god og varm. Eksempelbilder er til venstre, hvor du blant annet kan se at fisken blir sabla varm, sabla fort. Les mer her.

USB Kitty.

Sist, nesten minst, og desidert dummest: USB Kitty! Denne katten inkluderer egen software som gir deg muligheten til å navngi katten, angi kjønn, alder og til og med hjemmeadresse. Fødselsdagen til det lille plastmonstret kan til og med feires med en bursdagssang, såklart sunget på ekte ”kattevis”. VI vil engang ikke forestille oss hvordan det lyder.

I tillegg til å taste inn personaliaen om din nye, beste venn, kan den også advare deg mot uvelkomne gjester. Katten er nemlig utstyrt med to infrarøde sensorer i fronten, slik at den registrerer all bevegelse. Se bilder til venstre, og for mer informasjon kan du sjekke ut nettbutikken her. Husk å ha på lyden, så du får hørt den ”naturtro” mjauingen. Virkelig... Vakkert!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer