Publisert

Da vi så The Gun-gitar for første gang var vi overbevist om at den måtte være amerikansk. Det var imidlertid feil, og selv om vi er helt sikre på at denne ville vært en hit i Texas så er den altså fra Japan - landet som aldri slutter å overraske. Gitaren hang i et butikkvindu i en japansk Yamaha-butikk, og prisen tilsvarer 700 dollar. Et røverkjøp, men hvorvidt du får den med deg gjennom tollen er jo en helt annen sak.

Trykk på bildet for å gå videre, eller trykk her for å komme tilbake til hovedartikkelen!

Ja hva skal man si? Denne trippel-gitaren bør kunne tilfredsstille selv den mest ihuga gitaronanist. I følge Odee hadde Steve Vai lyst til å bruke den på turne, dessverre ombestemte han seg etter å innsett at denne godbiten neppe ville tåle turnelivets strabaser. En pussighet det der, en musiker med praktisk sans.

Trykk på bildet for å gå videre, eller trykk her for å komme tilbake til hovedartikkelen!

Er mottoet ditt sex, drugs and rock'n roll så bør denne gitaren stå høyt oppe på ønskelista. Bruker du denne på din første konsert utenfor gutterommet kommer du til å bli bannlyst fra fritidsklubben for evig og alltid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer