Publisert

Mon tro om vaskemaskinen vasker vekk regningene?Hvis du virkelig ser på deg selv som en av Steve Jobs mange disipler...... Eller for deg som heller holder deg til den mer "klassiske" PC-en.Hotmail, anyone?

På landet er det selvfølgelig status å motta post i en John Deere.Ingen grunn til å skjule at du er interessert i fotografering.Army-inspirert postkasse.Den store delfinen ser ut som den planlegger å knerte den lille.Nei, dette er ikke en mini-bensinstasjon. Det er en postkasse.Ikke godt å si hvordan man åpner denne postkassa. Er det meningen at man skal vri hodet av bia?Det eneste denne mangler er en lite fanfare når du skal hente post.Mange vil nok påstå at dette blir litt i overkant, men det ser bra ut!Postkasse formet som en rød bil.Skummelt: Slik unngår du at ungene i nabolaget tagger ned postkassa di.Skeptisk postkasse.Postkasser formet som traktorer er visst populært enkelte steder.Nabolagets tøffeste: En knallblå krokodille.Ikke så vanskelig å gjette seg til hvor eieren av denne postkassa jobber.Denne er så tøff at den sannsynligvis er stjålet for lenge siden.Putter du denne i oppkjørselen er det en viss sjanse for at du aldri får post igjen. Det er ikke sikkert du får besøk heller.La postkassa fortelle hvem du er og hva du gjør.Har du noe usagt med postmannen? Si det med et esel!Postkasse formet som en havfrue.Her må du kikke minst to ganger før du ser hvor postkassa er.Denne får naboens postkasse til å se relativt stusselig ut.Litt makabert: Hodeløs postkasse.Postkasse formet som et tog.Denne kjempekaktusen skriker nabokrangel lang vei.Hvis det radiostyrte flyet ditt har gått i bakken og tatt kvelden, kan du alltids bruke det som postkasse.Postkasse formet som en gul boble.Som det står på bildet: Slike finner du "only in Texas".Postkasse formet som en hjelm.Montro om denne kan fjernstyres slik at den slår fremover? Definitivt ikke en god idé å rote med posten til denne fyren.


Postkasse formet som en gapende fisk.Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer