Publisert

Mazda Bongo.

Den politiske ukorrekte Thorbjørn Jagland ville elsket denne bilen. Og skjønner du ikke hva vi mener kan du lese historien om Bongo fra Kongo her.

Suzuki Cappuccino. For deg som elsker kaffe og kaffeslabberas.

Hadde denne bilen hatt litt mer komfort ville den helt sikkert passet perfekt som Herman Frieles firmabil. Eller kanskje ikke, kabrioleter er ikke det helt store i Bergen.

Nissan Homy. Jepp, det er ikke fleip. For selv om meningen sikkert var å gjøre bilen til en hjemmekoselig doning, høres det i stedet ut som turneringsbilen til en hiphop-gruppe fra Bronx. Og det står, for å si det pent, ikke akkurat i stil med utseendet på denne bilen.

Subaru Domingo Aladdin. Hjelp. Et tydelig bevis på at de ikke har klart å begrense seg...

Daihatsu Applause. Hvis de hadde forventet at folk skulle klappe når denne kom forbi burde de kanskje ha fokusert bittelitt mer på utseendet.

Nissan President. Ser du bort i fra den lederen i Nissan-klubben tipper vi at INGEN president noensinne har kjøpt denne modellen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer