Advarsel: Du kan bli blind

Kjøtt-trusen er ikke for amatører.

Advarsel: Du kan bli blind
Publisert

Meat is murder het en av platene til The Smiths på det glade åtti-tallet, og med dette bildet på netthinnen kan jo noen og enhver lefle med tanken på å bli vegetarianer.

Denne underbuksen er nemlig laget av tørket oksekjøtt:-)

Kreativ mote

Ja, det er faktisk mulig, i hvert fall hvis man skal tro gjengen bak nettbutikken Etsy, som selger vidunderet for 139 dollar. Ikke nok med det; underbuksene blir selvsagt laget etter mål - så her har du altså sjansen til å få skreddersøm til konfeksjonspris.

Liker du å skille deg ut er det altså bare å trykke på bestill-knappen, og smile fra øre til øre mens du tenker på hvordan badegjestene på Huk kommer til å rømme når du fyrer opp engangsgrillen kun iført herligheten.

Noen storselger innrømmer forøvrig Etsy at dette neppe blir, de påpeker blant annet at du bør bevege deg rolig hvis du tar underbuksen i bruk, og advarer også mot å spise underbuksen til tross for at det altså er ekte oksekjøtt den er laget av. Nu vel. Hvis du ikke klarer å stå for fristelsen bør du sjekke ut Matprats oppskrifter på tørket kjøtt, men husk at du gjør det på eget ansvar...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer