Anger Management Dolls

En morsom måte å fjerne stress på.

Anger Management Dolls
Publisert

Innestengt aggresjon er ikke bra for helsa, men det finnes mange måter å roe seg ned på. Du kan gå for yoga, meditasjon, boksing, eller la alt sinnet gå utover en dukke.

For eksempel denne dukka, som er laget spesielt til formålet.

Når du trykker på dukkas venstre hånd vil den lire av seg irriterende fraser som "I don't care if you're sick, you're coming in today, and your working overtime". Men i stedet for å gjennomgå skyllebøtta i det stille mens du i hodet tar en grusom hevn, kan du fysisk gi sjefen, ektefellen, postmannen, eller hvem det nå er du ser for deg, som fortjent.

Du kan nemlig kvele vedkommende, og det er da moroa begynner.

Angrende dukke.

Når du klemmer hendene rundt halsen på dukka vil øynene bule, tunga strekke seg ut, beina sprelle og den vil skrike og gispe etter luft. Etter denne behandlingen vil den plutselig forandre mening, bli spakere og gi deg beskjed om å ta en fridag, eller gi deg lønnspålegg.

Dukka koster 20 dollar, altså rundt 120 kroner. Definitivt mye billigere enn å besøke en psykolog.

Kilde: prankplace.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer