Anvendelig skje

Perfekt for daten.

Anvendelig skje
Publisert

Har du lang fartstid innenfor dating vet du hvor mange uventede problemstillinger som plutselig kan melde seg.

Det finnes selvsagt mange. Men den aller verste er kanskje at nervøsiteten skal ta fullstendig overhånd og at du ikke skal klare å stotre fram en eneste tydelig setning. Resultatet blir at du blir sittende i stillhet, full av undring over hvem denne fyren på den andre siden egentlig er.

Vel. Det finnes en dings for alt. Den morsomme skjeen som er designet av Julie Mariscal, vil muligens kunne redde deg ut av den pinlige atmosfæren.

Drodling.

Skulle du få problemer med å snakkeutstyret, kan du med denne skjeen heller begynne å tegne. Eller skrive.

Skjeen er utstyrt med en litt spesiell tupp som gjør at den kan dyppes i kaffe, i suppa, i rødvinen osv, slik at du kan bruke den som malepensel. Perfekt når ordene begynner å stokke seg.

Og uansett hvordan dine kunstneriske ferdigheter skulle være: drar du fram denne skjeen og begynner å gni brunsausen utover duken, vil du nok garantert få opp stemningen.

Kanskje blir du attpåtil sittende alene. Man vet aldri utfallet når det gjelder dating.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer