Årets verste skomote?

Får de forhatte Crocs-sandalene til å se grå og anonyme ut.

Årets verste skomote?
Publisert

Skomoten skifter like radig som de fleste av oss skifter sokker. På 80-tallet var du ikke inne i varmen før du hadde tredd skankene ned i et par tykke snowjoggere, og siden 2006 har Crocs-skoa vært like hatet blant motepolitiet som Krekar i Norge.

Da vi testet Crocs’ene i 2006 ble vår prøvekanin gjentatte ganger utsatt for offentlig ydmykelse i form av spottlatter. Få eller ingen trodde at disse skoene ville trå til.

Men det gjorde de.

Og vi har nå mistet fullstendig tilliten til den norske folkesjela hva gjelder smak og behag. Nå har vi funnet et nytt, grotesk par sko som vi er livredde vil komme til å formere seg i skohyllene til folk.

Smaken er som kjent like delt som baken, og vi skal ikke si bort i fra at disse skoene som faktisk deler tærne, vil bli årets må-ha.

Gi dem litt tid på bakken

og du skal se du snart vil gå rundt og sprelle med tærne i full offentlighet, du også. Skoene er fortsatt bare på design-stadiet, men de er ventet å komme både i sort og i hvitt, mao både for ham og for henne.

Fotflørting vil heretter aldri mer bli det samme.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer