Bare i japan...

Selv om du har råd er det ikke alt som bør kjøpes for penger.

Bare i japan...
Publisert

At Japan er den strengt organiserte galskapens hjemland, ja det trenger du bare å ta et lite dypdykk i arkivet vårt for å forstå. Men forstå oss rett. Vi i dingz har selvfølgelig stor sans for våre venner i Japan; sammen med all verdens gale kunstnere er de jo en uttømmelig kilde til inspirasjon.

Vi må likevel si det: Av mange rare ting er denne puta noe av det særeste vi har sett på lang tid; den er nemlig formet som en kvinnes fang.

Jepp, du hørte det: Et kvinnefang.

Desperat?

Det er mulig vi begynner å bli gamle, men denne puta tror vi kan skremme vannet av de fleste rundt deg. Eller hva ville du sagt hvis en av dine medtrafikanter tok fram en slik mens dere ventet på neste tog?

Jepp, du ville latt kollektivtrafikk være kollektivtrafikk og kastet deg i nærmeste taxi i stedet. Alternativt kunne du jo dratt fram din egen armkrokpute, og det hele kunne vært starten på et vakket vennskap...

Kilde: Techjapan.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer