Barskap som strutter

For tørste partyløver som liker svømmende blikk.

Barskap som strutter
Publisert

Av en eller annen grunn har et voldsomt brystparti det med å fenge mannen. Og noen kvinner gjør nærmest hva som helst for å kunne være til glede.

La det likevel være sagt med det samme, undertegnede blir aldri å se i denne BHen, og jeg regner med jeg har de fleste jenter med meg. Men konseptet er ganske genialt: disse slår jo tross alt to fluer i en smekk.

Som du sikkert allerede har skjønt kan BHen fylles med akkurat det du skulle ønske. Maksstørrelsen er 750 ml, noe som skulle tilsvare en flaske vin. Inntaket skjer via en slange, som heldigvis er blank slik at den lett kan skjules under ballkjolen.

Ulyder?

Det hadde vært interessant å vite om disse lager lyd. Kanskje vil det høres ut som du har stjålet et akvarium, og skvulpingen vil i så fall være et eget argument for å styre unna. For ikke å snakke om det andre kjønn; de vil nok bli skremt når de var så ”uheldig” å støte på.

En annen ting er jo at det vil se en smule spooky ut, ankomme med stort blikkfang, for så å forlate personalfesten betydelig mer redusert. Og kanskje var det ikke engang du selv som fikk gleden av å drikke.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer