Bathtub Racer er ikke spesielt renslig

Men helt sikkert minst like moro som et gjørmebad.

Bathtub Racer er ikke spesielt renslig
Publisert

Det finnes alltid en eller annen gjøk - gjøken sier som kjent ko-ko, og er derfor koko - som synes det er morsomt å flytte ting over i miljø hvor de absolutt ikke hører hjemme. Det er den eneste forklaringen på at noen hele tiden bytter ut tastaturet mitt på jobb med en dørmatte.

Tørrbad.

Bathtub Racer tilhører samme kategori, og er som navnet så utvetydig sier racerløpskjøring med smått modifiserte badekar.

For bare 20 000 dollar, eller 120 000 kroner med dagens særdeles gunstige dollarkurs, får du to motoriserte badekar, to batteriladere, to batteri, en instruksjonsbok (takk og pris), og en oppblåsbar gummibane som ser ut som noe som egentlig burde vært plassert midt i Tusenfryd.

Oppblåsbar.

Banen er enkel å sette opp, men måler heler 20 x 9 meter - så sørg for å rydde unna alt rælet du har stående i hagen før du trykker på bestill-knappen. På den annen side så utgjør banen halve prisen, så kanskje du endelig kan få brukt det tømmerlasset du kjøpte inn i fjor for å lage lekehytte til barna til noe fornuftig.

Ønsker du å ta den helt ut kan du legge 100 000 kroner ekstra på bordet. Det gir deg fire ekstra badekar-biler, noe som kan redde sommerens hagefest fra total fiasko.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer