Beckpod er bedre enn Beckham

iPod med høy bling- og ballfaktor.

Beckpod er bedre enn Beckham
Publisert

Du kan si mye om David Beckham, og som Liverpool-fan har jeg sagt altfor mye om ham på fritida som ikke egner seg på trykk verken her eller i Satanist Monthly, men spille håndball - det kan han. Hmm? Ikke håndball? Ok, baseball.

Nylig spilte Beckham sin 100. landskamp, og det synes lagkameratene var så fint, rørende og fortjent at de samlet sammen vekslepenger i garderoben og kjøpte ham en iPod. En litt spesiell iPod.

Ikke så dyr.

Som bildet over viser er den gravert med både Englands-logoen, Davids navn og en setning som i klartekst sier at dette er en gave for hans hundrende opptreden i englandstrøya.

iPod Touch-modellen er ikke svart som den vanlige, originale modellen, men er dyppet i en bøtte med gullmaling som Wayne Rooney hadde stående hjemme etter forrige helgs eskortepikefest.

Verdien på denne 32GB-modellen skal ligge på 600 pund, eller drøye 6000 norske kroner, og hadde jeg vært jetsetteren Beckham hadde jeg vært blodig fornærmet over at lagkamerater som tjener 50 millioner i året ikke kjøpte meg en sydhavsøy eller i det minste en pent brukt jumbojet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer