Beckpod er bedre enn Beckham

iPod med høy bling- og ballfaktor.

Beckpod er bedre enn Beckham
Publisert

Du kan si mye om David Beckham, og som Liverpool-fan har jeg sagt altfor mye om ham på fritida som ikke egner seg på trykk verken her eller i Satanist Monthly, men spille håndball - det kan han. Hmm? Ikke håndball? Ok, baseball.

Nylig spilte Beckham sin 100. landskamp, og det synes lagkameratene var så fint, rørende og fortjent at de samlet sammen vekslepenger i garderoben og kjøpte ham en iPod. En litt spesiell iPod.

Ikke så dyr.

Som bildet over viser er den gravert med både Englands-logoen, Davids navn og en setning som i klartekst sier at dette er en gave for hans hundrende opptreden i englandstrøya.

iPod Touch-modellen er ikke svart som den vanlige, originale modellen, men er dyppet i en bøtte med gullmaling som Wayne Rooney hadde stående hjemme etter forrige helgs eskortepikefest.

Verdien på denne 32GB-modellen skal ligge på 600 pund, eller drøye 6000 norske kroner, og hadde jeg vært jetsetteren Beckham hadde jeg vært blodig fornærmet over at lagkamerater som tjener 50 millioner i året ikke kjøpte meg en sydhavsøy eller i det minste en pent brukt jumbojet.

Kilde: TUAW

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer