Burger på boks

For deg uten smaksløker.

Burger på boks
Publisert

Det er ikke tvil om at matindustrien virkelig har nådd sitt høydeunkt.

Etter flere hundre år med utvikling har alt kulminert til dette ene produktet. De har skapt en osteburger på boks. En Cheeseburger in der Dose, som tyskerne kaller det. Og spørsmålet er: Can I has cheezeburger?

Selvfølgelig var det tyskerne som sto bak en genistrek som dette. For hva er vel mer logisk og kalkulert enn å ta matretten alle liker og gi den en datostempling på to hundre år i framtiden.

Gourmetmåltid.

Med en pris på 3,95 euro (drøye 30 kroner) kan du bestille hamburgeren fra det tyske nettstedet Trekking Mahlzeiten. Og for en kulinarisk opplevelse det vil bli!

Det står ikke oppført noen totalvekt på hamburgeren, men både fett, kalori- og karbohydratinnhold står oppført, og vi kan love deg – dette er ikke noe du burde spise hver dag.

Hamburgeren ser imidlertid ganske harmløs ut på bildet, nesten appetittvekkende til og med. Men når vi tenker på at den faktisk ligger hermetisk forseglet i en boks før den blir tatt ut, tviler vi på at utseendet holder seg så veldig lenge.

Gjerne del med deg om dine erfaringer hvis du skulle våge deg på en smakebit av vidunderet.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer