Butt Station er nok mest for menn

Menn hva vet vel vi.

Butt Station er nok mest for menn
Publisert

På ett eller annet tidspunkt blir livet på kontoret så nært og tett og langvarig at mange kolleger utvikler et uforståelig internspråk, slik kjærester gjør etter noen år sammen.

Det er bare meningen at vi skal forstå den vitsen. Det er bare meningen at vi skal fnise og le av The Butt Station. Se på den da, mann!

The Butt Station selges gjennom en av de smarteste kles- og interiørkjedene (i hermetegn) i USA, Urban Outfitters, og det er nok fordi de henvender seg til et urbant og ungt publikum som i en alder av 34 fortsatt vet å sette pris på en rompevits.

Denne rompevitsen består av en naken mann og et toalett, og har ymse hull og åpninger for kontorrekvisita som blyanter, penner, taperuller og visittkort. Bindersen? Den ligger i dass, selvfølgelig.

Plast- og metallkonstruksjonen koster en hundrelapp, og kan kun kjøpes på nett - for innbyggerne i de priviligerte landene Urban Outfitters sender til.

Kilde: Gizmodo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer