Corner Shot er en liten snik

For de som lever litt farligere enn du gjør.

Corner Shot er en liten snik
Publisert

Tatt i betraktning at Israel i dag er mer glad i murer og vegger enn en halvfull murmester på julebord, er det kanskje ikke så rart at dette vanvittige våpenet er utviklet nettopp der.

Men et våpen som skyter rundt hjørner er helt sikkert nyttig for andre enn bare det problematiske landet i Midt-Østen.

Debutanter.

Det er nettopp det Corner Shot gjør. Våpenet ser ut som noe som er hentet rett ut fra en terrorist-thriller som involverer SWAT-styrker, Jean-Claude Van Damme i kokainrus, og glamourmodellskuespillere som står til hans, og bare hans, tjeneste, men er like reellt som et stykke grovbrød.

Våpenet tas i disse dager i bruk av Akron-politiet i Ohio, og de er det første politidistriktet i USA som tar i bruke den avanserte teknologien.

Vri og skyt.

Fronten på våpenet er vridbar 90 grader til høyre og venstre, og en LCD-skjerm festet til Corner Shot gjør at politimannen får godt overblikk over hva som skjuler seg rundt neste hjørne uten å eksponere seg selv for ransmannen, terroristen, flykapreren, eller hvem andre det måtte være som ødela akkurat denne dagen.

For å gjøre Corner Shot-brukeren ekstra overlegen har LCD-skjermen også et trådkors som gjør det enda enklere å ta ut gjerningsmannen eller - mennene.

Dyrt.

Ett våpen koster mellom 28 000 og 55 000 kroner, avhengig av om en vil ha med ekstrautstyr som lasersikte eller lommelykt

Hvis utviklerne bak Call Of Duty 4 kan se til å flette inn dette våpenet snarest mulig, så kan det til og med være at også jeg vinner en runde eller to av det fordømte spillet.

Men hva skjer den dagen alle er utstyrt med slike våpen? Er det dagen krigen tar slutt, fordi alle står og skyter, men ingen treffer?

Trykk play på videoene under for eksempler på alle mulige og umulige situasjoner der Corner Shot kan brukes. Ingen av situasjonene involverer pussig nok salat-tyveri.

Kilde: Spluch.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer