Den nye Guitar Hero?

Nei, ikke akkurat.

Den nye Guitar Hero?
Publisert

En sak som denne bør begynne med smaken er som baken, og kanskje følge opp med at den stinker.

Det virker som en passe harry introduksjon til en ekstremt harry gitar.

Seint ute?

The Mermaid Guitar er for så vidt akkurat det den sier den er - en gitar utformet som en havfrue.

Det oppsiktsvekkende instrumentet kommer på markedet et par tiår for seint til å ta tungrockmiljøet med storm, og fint er det. Hadde Spinal Tap Iron Maiden snublet over denne på 80-tallet ville den blitt en helt naturlig del av konsertrepertoaret en uke seinere.

Hulrom.

Den er bygget i tre og kan spilles som vanlig gitar, men med en vekt på drøye fire kilo vil gitarsoloer enten knekke ryggen din, eller i beste fall gi deg uhelbredelig brokk.

Selve fruen er fullstendig hul på innsiden, og oppfinner og byggmaker, britiske Andy Manson, sier han har brukt "de aller beste av dagens gitarbyggeteknikker og materialer" for å lage gitaren, samtidig som en er "solid forankret i det klassiske".

Veldedighet.

Manson har brukt tre år på å bygge The Mermaid Guitar, som kanskje er noe av det styggeste vi har sett på musikkinstrumentfronten, og det inkluderer gitaren vi laget av eggdelere fra Ikea i fjor.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer