Den perfekte slipsknute

Nå kan du endelig tørke deg med slipset.

Den perfekte slipsknute
Publisert

Synes du at det å pynte seg opp til fest er en pest og plage, av den ene og enkle grunn at du har fått hele slipsknuten i halsen?

Eller sliter du kanskje med at slipsknuter har en tendens til å stramme frem blodårene i fjeset, og kanskje har du vært nære på ved å kollapse av lite lufttilførsel?

Tørk tårene.

Nå kan du endelig vinke farvel til alle slike bekymringer. For nå kan du få et kledelig slips i form av et papirtørkle, og så lett at du ikke engang vil tenke over at du har den illusoriske knuten rundt halsen.

Og i motsetning til de tradisjonelle slipsene, som altfor ofte havner i maten allerede ved forretten, så kan du nå la skuldrene senke seg, også til bords. Dette slipset kan du tross alt tørke deg med.

Du kan dessuten velge og vrake mellom fire ulike design. Røde striper, blå prikker – velg det som passer best.

Ikke minst kan du endelig være en ekte gentleman ved neste gallaanledning. Hvilken kvinne blir vel ikke imponert når du tilbyr å tørke vekk middagsrester i munnviken – med ditt eget slips?

Kilde: Ohgizmo

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer