Denne kunstneren er et brødhue

Fra glykemisk indeks til grotesk indeks.

Denne kunstneren er et brødhue
Publisert

I "Fader Vår" står det noe om at Faderen skal gi oss vårt "daglige brød", men hvis det brødet ser ut som hodene over er vi faktisk villig til å stå over helt til Rimi får inn kneipp igjen.

For, ja - disse hodene er laget av deig, og de selges som brød.

Hjelp.

Det er den 28 år gamle kunststudenten Kittiwat Unarrom (hva er det egentlig med kunstnere?) som har kommet fram til at dagens fallosform får brødbaksten til å se gammeldags ut. Han har derfor skiftet den ut med hoder og andre kroppsdeler som er så naturtro at en kunne vært tilbøyelig til å anmelde Unarrom for gravplyndring.

- Selvfølgelig var folk sjokkerte, og de trodde jeg var gal da de så arbeidene. Men de forsto og ble interessert i brødkunsten så snart de fikk høre mer om idéene bak arbeidet, istedenfor å tro at jeg var gal, sier den thailandske kunstspiren om brødkunsten ifølge Foodmall.

Ikke nok med at lemmene ser skremmende ekte ut, de er også utstyrt med blåmerker, blod og andre skavanker som får bakeriet til å se ut som et drapsåsted fra C.S.I.

Deg og deig.

Unarrom har beveget seg fra portrettmalerier til såkalt mixed media til deig, en relativt ukonvensjonell karrierevei hva kunstnere angår. Likevel, Unarroms foreldre driver bakeri, så helt tilfeldig kan bakersønnens veivalg knapt ha vært.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer