Det er ikke bare gjøken som sier ko-ko

Har denne mannen mistet det?

Det er ikke bare gjøken som sier ko-ko
Publisert

Hele poenget med å være kunstner er at en kan si noe mer om livet enn livet sier deg akkurat idet du befinner deg midt oppi det, og det kan du godt sitere meg på.

Belgiske Benjamin Verdonck er kunstner. Hvordan vi vet det? Han har bygget seg et gigantisk fuglerede - på en skyskraper.

Proffer.

Alternativet til at Benjamin er kunstner er at han er splitter pine gal - gudene skal vite at grensen mellom kunst og galskap er flytende - men tatt i betraktning at han allerede har sittet i redet siden 16. mai uten å bli arrestert, og at noen dokumenterer alt oppstyret rundt ham fra alle mulige vinkler, så er dette garantert profesjonelle folk med eksamen fra en statlig kunsthøgskole.

Redet henger og dingler utenpå Weena Tower i Rotterdam, Nederland, og befinner seg hele 50 meter over bakken. Som videoen under viser er Verdonck godt festet til bygget via en sele, selv om det finnes bilder på nettsida hans som kan tyde på at han av og til føler seg fri som fuglen og tar steget bort fra sikkerhetsanordningen.

Svalestup.

Kunstprosjektet har fått navnet "The Great Swallow", eller den fantastiske svalen, men nøyaktig hva Benjamin V. forsøker å bevise er det få som vet - og ingen tør spørre hvordan han går på do.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer