Det er ikke bare gjøken som sier ko-ko

Har denne mannen mistet det?

Det er ikke bare gjøken som sier ko-ko
Publisert

Hele poenget med å være kunstner er at en kan si noe mer om livet enn livet sier deg akkurat idet du befinner deg midt oppi det, og det kan du godt sitere meg på.

Belgiske Benjamin Verdonck er kunstner. Hvordan vi vet det? Han har bygget seg et gigantisk fuglerede - på en skyskraper.

Proffer.

Alternativet til at Benjamin er kunstner er at han er splitter pine gal - gudene skal vite at grensen mellom kunst og galskap er flytende - men tatt i betraktning at han allerede har sittet i redet siden 16. mai uten å bli arrestert, og at noen dokumenterer alt oppstyret rundt ham fra alle mulige vinkler, så er dette garantert profesjonelle folk med eksamen fra en statlig kunsthøgskole.

Redet henger og dingler utenpå Weena Tower i Rotterdam, Nederland, og befinner seg hele 50 meter over bakken. Som videoen under viser er Verdonck godt festet til bygget via en sele, selv om det finnes bilder på nettsida hans som kan tyde på at han av og til føler seg fri som fuglen og tar steget bort fra sikkerhetsanordningen.

Svalestup.

Kunstprosjektet har fått navnet "The Great Swallow", eller den fantastiske svalen, men nøyaktig hva Benjamin V. forsøker å bevise er det få som vet - og ingen tør spørre hvordan han går på do.

Redet ble bygget på seks uker, veier 250 kilo, og er 2.15 meter høyt og 1.40 meter bredt. Det består blant annet av 23 trekroner fra hengebjørk, en bøtte med spytt(!), tre sekker med sand og tolv bøtter med lim. Som sagt: Kunst eller galskap, valget er ditt.

Sjekk videoen under for et fint bevis på hvor ute dette prosjektet er, eller besøk Benjamins nettside. Den inneholder blant annet en del dikt som er verdt to minutter av din arbeidstid.

Enda flere utrolige saker her!

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer