Dette dreper forholdet ditt

Lei av kjæresten? Da har du kommet til rett sted ...

Publisert

Hvis verbal kommunikasjon ikke er din sterke side kan du heldigvis omsette ord til handling for å vise din snart framtidige eks hva du egentlig mener.

Her er det altså avskrekking som er virkemiddelet, og vi har samlet fire produkter som bør ha potensiale til å skremme bort selv den mest tykkhudede bedreviter. Du er herved advart:

Denne skremmer gutta!

Er du dame kan vi anbefale denne vesle bomullstrusa. En stadig påminnelse om dine tidligere partnere kan være dråpen som får begeret til å renne over for din sjalu kjæreste.

Les mer her!

Ufyselige stearinlys.

Hvis kjæresten din er litt for glad i romantiske middager med stearinlys (tenk likvake) så er disse noe for deg. Disse duftlystene kommer nemlig med lukter som ta lysten fra enhver, eller hva sier du om duften av en stripper eller urinal-lukt?

Ja vi vet, det er skikkelig ekkelt, og nesen din vil antelig aldri tilgi deg. Les mer her.

Bil-baller.

Tross navnet vil nok denne fungere uavhengig av hvilket kjønn kjæresten din har. Alt du trenger å gjøre er nemlig å montere bumper-nutsen på kjærestens - eller deres felles bil.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer