Dette er ikke en epidemi

Det er derimot en Epidermit. Det er minst like ille.

Dette er ikke en epidemi
Publisert

Hvis også du har mareritt om at du en dag våkner opp med et øre påsydd ryggen fordi genspleisingen tok en snarvei som ingen informerte deg om, da har du mye til felles med designerne hos SKD - Stuart Karten Design.

De er bekymret for framtiden, og ingenting sier bekymret for framtiden som et kosedyr som kunne vært hentet fra kjølelageret til "Nattsvermeren"s seriemorder, Buffalo Bill.

Hud-ish.

Dyret har fått navnet Epidermits, og ble blant annet så godt likt av et av de beste samtidskunstmuseene i verden, MoMA i New York, at de nå har installert skrekkscenariet i sin faste samling. Barna dine ville nok ikke likt den fullt så godt.

Det skyldes blant annet at Epidermits rynkete hud, som skal være kunstig utviklet menneskevev, og det hårete "ansiktet" som ser ut som underlivet underarmene til et steinaldermenneske.

Piercing.

Huden kan, slik bildet over viser, tatoveres, og angivelig også pierces. Hvis Epidermits noen gang blir masseprodusert (ikke spesielt sannsynlig) skal kunden kunne velge hvilke tatoveringer som plasseres hvor, og hvilke piercinger som gjennomborer hvilken kroppsdel. Også hårtusten foran kan skreddersys, sammen med hudfargen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.