Dette er ikke eventyr

Boka som gir ungene mareritt. Mange mareritt.

Dette er ikke eventyr
Publisert

Som nybakt far er det største savnet du vil oppleve de første månedene at heller ikke denne poden ble født med manual. Derfor saumfarer du bokhandlere og nettforum etter gode råd om for eksempel hvordan i svarte får en denne fyren til å sove om natta!?.

Noen synes denne typen oppbyggelig barnelitteratur er en uting. Noen synes barna trenger flere traumer, ikke færre. Noen har derfor skrevet boka "How To Traumatize Your Children" - hvordan traumatisere barna dine.

Selvskading.

Vi kan høre raslingen fra barneombudets advokater allerede, men de som alle andre får svelge noen kameler i ytringsfrihetens navn.

Boka er en del av den såkalte "Self-Hurt"-serien fra Knock Knock Books, som inkluderer godt etablerte klassikere som "How To Drive Like A Maniac" og "How To Get Fat" (jeg vet hvordan begge bøkene slutter), og forteller deg altså hvordan du kan gi barna dine en så vond barndom at de ender opp med å skrive bestselgende memoarer allerede i en alder av 23.

Begynn tidlig.

Med 192 sider stappfulle av nyttige tips, og med en underliggende tone som sier ting som "Really, what does she know? She's just a kid", kan du knekke barnets selvtillit allerede før det begynner på skolen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer