En pluss en kan være tre

Kalkulatoren som kan avsløre utroskap.

En pluss en kan være tre
Publisert

Tenåringsgutter overveldet av testosteron vet allerede hvordan de skal bruke en kalkulator som denne, mens sjalu ektemenn og -kvinner prøver å finne ut hvor den kan plasseres for å få best mulig oversikt over soverommet.

Kalkulatorer er ikke hva de en gang var, akkurat som renta, fotballandslaget og min egen hårlengde.

Ja, riktig - Wireless Spy Camera Calculator er en fullstendig funksjonell kalkulator som også er et spionkamera.

Kameraet er plassert diskret på venstre side, og fanger video i 320x240 piksler og 25 bilder i sekundet. Det kan være for lite og dårlig til å identifisere gjerningsmannen som akkurat nå ser ut som en russisk vektløfter i ektesenga di, men det er i det minste bra nok til å se at noe ureglementert er på gang.

Denne nye og forbedrede modellen har også en trådløs LCD-mottaker med 2.4-tommers skjerm som gjør at du kan sitte inntil 15 meter unna og fortsatt fange opp signalene fra kalkulatorens minikamera.

Mottakeren kan dessuten kobles til PCen, hvor du kan lagre opptakene som dokumentasjon helt til den dagen verdiene i huset skal fordeles.

Prisen på kalkulatorspionen er drøye tusenlappen, og kan muligens bestilles her.

Kilde: Geekalerts.com

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer