En skikkelig kattepine

Er dette dyreplageri? Tja.

En skikkelig kattepine
Publisert

Noen saker skriver seg selv, og da kan bare journalisten lene seg tilbake mens bildene sier opptil flere tusen ord.

Dette er en slik sak, og vi skylder Kitty Wig en stor takk.

Pr0n.

Hadde katter kunnet lese vil du snart hørt den kollektive lyden av fresing og klør som grafser. Kitty Wig er nemlig nettopp det - parykker for katter.

De er naturligvis ikke laget for kattene. De er laget for katteeierne, som har gitt opp seg selv og derfor satser alt på den firbeinte.

Parykkene leveres i fire ulike farge- og stilserier, som alle høres og ser ut som en gjeng slitne strippere i Las Vegas på 80-tallet. Du kan velge mellom pink passion, bashful blonde, silver fox og electric blue (sjekk bildene til venstre!).

Gullkorn.

Hjemmesiden til Kitty Wig er en gullgruve. De påstår blant annet at "blondefargen framhever pus sine øyne, og får katten til å se ut som den er solbrun", og sier om pink passion-serien at kattemodellen, som heter Chicken, "ser ut som hun har tankene sine et annet sted når hun får på seg parykken - et sted hvor landskapet består av bomullssukkertøy sukkerspinn og småkaker, og der lufta lukter som sukkerkyss."

Det er feil. Det er ikke slik det ser ut der kattens tanker befinner seg. Det landskapet har nemlig våpenforhandler med kattelisens, slik at katta langsomt kan ta seg av eieren mens hun ligger og sover.

Rimelig.

Hver Kitty Wig blir tilsendt i en metallkasse, og det følger også med hårnett for enklere å holde parykken velstelt. En lekemus er dessuten vedlagt for at du skal kunne distrahere Silkepus mens du trer strippeparykken nedover ørene til det uskyldige vesenet.

Parykkene skal kun brukes under oppsyn av mennesker. Pris per parykk er 50 dollar, eller rundt 270 kroner (uten frakt og moms).

Velkommen til galskapen.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer