En skikkelig kattepine

Er dette dyreplageri? Tja.

En skikkelig kattepine
Publisert

Noen saker skriver seg selv, og da kan bare journalisten lene seg tilbake mens bildene sier opptil flere tusen ord.

Dette er en slik sak, og vi skylder Kitty Wig en stor takk.

Pr0n.

Hadde katter kunnet lese vil du snart hørt den kollektive lyden av fresing og klør som grafser. Kitty Wig er nemlig nettopp det - parykker for katter.

De er naturligvis ikke laget for kattene. De er laget for katteeierne, som har gitt opp seg selv og derfor satser alt på den firbeinte.

Parykkene leveres i fire ulike farge- og stilserier, som alle høres og ser ut som en gjeng slitne strippere i Las Vegas på 80-tallet. Du kan velge mellom pink passion, bashful blonde, silver fox og electric blue (sjekk bildene til venstre!).

Gullkorn.

Hjemmesiden til Kitty Wig er en gullgruve. De påstår blant annet at "blondefargen framhever pus sine øyne, og får katten til å se ut som den er solbrun", og sier om pink passion-serien at kattemodellen, som heter Chicken, "ser ut som hun har tankene sine et annet sted når hun får på seg parykken - et sted hvor landskapet består av bomullssukkertøy sukkerspinn og småkaker, og der lufta lukter som sukkerkyss."

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer