En smal sak

Er ansiktet eller smilet ditt for bredt? Akkurat.

En smal sak
Publisert

En del japanere har fått det for seg at det vestlige skjønnhetsidealet er så ettertraktelsesverdig at de er villig til å gjøre nesten hva som helst for å se mer europeiske ut. Hvorfor? Har de sett hvordan et gjennomsnittlig britisk rockeband ser ut?

Disse to produktene føyer seg inn i serien av ting fra Japan som ser ut som en dårlig aprilsspøk, men som faktisk er i salg.

For the ladies.

Den første er ment for damene, blant annet de som synes ansiktet er for bredt. Det kan også dreie seg om en dobbelthake eller litt "overanstrengt hud", eller rett og slett altfor markante kinn.

Beltet skal strammes rundt hodet eller panna mens du sover eller slapper av, og produsenten av Kogao Meiku Beruto - "beltet som lager lite ansikt" - lover at ansiktet vil bli smalere og tynnere som en konsekvens av behandlingen.

Og, vil noen legge, til: Griser vil komme flyvende ut av statsministerens armhuler.

For the gents.

"Slim Mouth" er beregnet for menn som er for store i munnen, noe mange damer vil hevde er tilfellet med de fleste menn. Skammelig! Her dreier det seg likevel bare om utseendet, ikke hva som faktisk kommer ut av munnen, og den lange pinneliknende saken skal festes over kjeften, og deretter bli der i rundt tre minutter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer