Energidrikken for nerder

Gir deg all mana du trenger.

Publisert

Hvis du har vært borte i et eventyrspill de siste 15 årene kjenner du deg igjen. Livet er på fullt men manaen - din energi, din redning - er borte. Hva pokker skal du gjøre? Du drikker en mana-potion såklart!

Så la oss overføre dette prinsippet til den virkelige verden. Du sitter og nerder foran dataen en sen vinterkveld og du vandrer rundt med vennene dine online. Fysisk sett er du i prima form. To armer, to bein og hodet er fortsatt intakt, men du er så forbaska sliten. Du har virkelig null energi igjen i kroppen til gjøre noen verdens ting. Du sovner på tastaturet og fem minutter senere har du egenhendig klart å drepe dine fire venner. Godt jobba! Hadde du bare hatt en mana-potion...

Bedre enn kaffe og Redbull.

Nå presenterer nerdene på Think Geek redningen med Mana Energy Potion. Hver flaske skal gi deg like mye energi som to Redbullbokser, eller fire kopper med ”jobbkaffe” (altså kaffen som ser ut som sørpevann).

Aldri igjen trenger du å misunne avatarene dine på dataskjermen – nå kan du drikke så mange flasker med pur energi du vil. Drikken er også sukkerfri, for deg som bryr deg om sånt.

En six-pack koster 19.99 dollar hos Think Geek, altså omtrent 120 norske kroner. Med tanke på det uvurderlige innholdet og det klassiske utseendet på flaske må dette være et må-ha-produkt for enhver seriøs gamer. Søk og kjøp!

Kilde: Think Geek

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer